Test med ljud


Mina förväntningar


Jag är den andra deltagaren på den här resan, närmare bestämt Ellinor. Tanken är att vi ska blogga båda två, mestadels tillsammans när vi nu har kommit fram till Australien. Förhoppningsvis blir det här ett ordentligt äventyr med mycket att skriva om, annars får vi väl bara texta en hälsning och visa att vi lever.

För mig har det inte alltid varit självklart att hänga med till Australien. Visst har vi båda drömt om att åka utomlands efter gymnasiet men när Hugo för första gången tog upp ämet på riktigt så var jag faktiskt inte riktigt säker på om han var seriös eller inte. Nu var han tygligen det och vi är peppade till max. Vi ska göra den här resan till något att minnas. Med våra inovativa hjärnor klarar vi allt.

Vi har medvetet planerat vår resa så lite det bara går, allt för att kunna vara så öppna som möjligt när vi väl är där. Vi vill kunna vara spontana och ta dagarna som de kommer, men naturligtvis har jag förväntnigar.

För mig är det här som en liten språkresa. Jag är inte värdelös på engelska, men inte heller någon gud, så språket förväntar jag mig bli lite bekvämare med. Denna resan kommer dessutom kräva ganska mycket utav oss, så vi kommer utvecklas båda två. Ta för oss, skapa kontakter, våga vara drivande och framåt. Naturligtvis ser jag också det här som världens upplevelse. Tänkt att kunna åka iväg till ett främmande land, på obestämd tid, och bara göra det vi tycker är roligt.

Nu känner jag mig relativt färdigskriven. Mitt uppdrag under resan kommer vara att fotografera mycket och planen är att lägga in lite bilder här också allteftersom. Jag kan börja lite smått redan nu med att visa lite bilder på Hugo och mig för de som inte riktigt vet hur vi ser ut.










En episk resa nalkas

Usch vilket nördigt namn detta inlägget fick nu! Nå, det gör inget, det är ju trots allt innehållet som räknas! 

 

Om exakt en månad är vi igång med vår resa! Men jag ska dra lite info för er så ni fattar "WHAT IS GOIN' DOWN!". Jag och Ellinor Tjernlund, men trognaste, bästa tjejkompis styr skutan ner mot Australien för lite äventyr, och det finns 5 frågor inför resan som vi båda gladerligen svarar på.

 

1. Varför åka iväg?

Ja, en dum fråga kanske, men jag känner att jag vill besvara denna fråga ordentligt! Jag har alltid älskat att resa, Att få resa ner till solen när det är som kallast och jäkligast här i Sverige, ja det är underbart! Förra vintern satt jag hemma och bestämde mig då för att jag skulle resa iväg! Jag ville göra något spännande, facinerande, som man sen kan ha med sig i hela livet. Jag känner att man måste passa på att göra det som livet handlar om, att roa sig, må bra och helt enkelt leva livet! Australien är, enligt mig, ett förpillrande spännannde land och utmärkt för att göra detta i tyckte jag!  Som en vis man en gång sa: Livet är inte de dagar som passerar, utan de dagar man minns! Tycker det är bra sagt!

 

2. Hur kommer det gå till?

Jo vi hade väl tänkt åka ner och stanna över den kalla vintern, fast dock är inget bestämt, och jag är en sån som aldrig ropar hej förräns bäcken är passerad! Alltså några månader, tillbaka kommer vi nog med våren. I Australien ska vi resa och ha det gött, men också jobba lite då och då för födan! Ett stopp i Nya Zeeland eller Thailand mot slutet är nog inte omöjligt! De är det enda och vet, Har ni något guldkorn ni vill rekomendera så släng in en kommentar!

 

3. Vad har du för förväntningar?

Jag tror detta kommer bli "Once In A Lifetime", det kommer nog bli fint, hoppas på att träffa mycket trevliga människor som man kan äventyra tillsammans med! Få minnen för livet, och vänner såklart. leva livet helt enkelt.

 

4. Vad tror du om resesällskapet?

Haha, jo jag tror inte det kunde bli mycket bättre. Både jag och ellinor gillar att ha kul och festa loss, men vi tackar heller aldrig nej till ett och annat hårt träningspass. Det är nog en fin mix! och som ni märkt är ellinor och jag mycket liksinnade och vi hittar alltid på massa finurliga grejer ihop. Elle är min bästa tjejkompis och det finns nog ingen jag litar på mer än henne. Vi kompletterar också varandra väldigt bra! Det jag inte kan fixar hon med bravur och vice versa. Hur det kommer sig att just vi skulle åka var lite kul, för jjag minns det som att jag var fast besluten att åka, men hade ingen resekompis, så jag slängde ur mig en spontan fråga till elle, och inom henne började tanken gro om Landet där under;) Vi blir en bra duo!

 

5. Vad kommer ni blogga om, och hur mycket?

Enligt mig är denna bloggen främst till för våra familjer som antagligen vill veta om vi lever. Men alla är självklart välkomna att läsa och följa! Kommentera är också kul! Vi kommer nog blogga sisådär en gång i veckan, öhh, kanske mindre nu när jag tänker efter, vi tänkte ju trots allt vara iväg ett par månader. Inläggen kommer nog handla om händelser och saker som på något sätt rör oss inombords, ett möte, eller en upplevelse, som sagt, jag vet inte så mycket i nuläget..

 

 


Välkomna hit!


RSS 2.0