Bubbelbad och Aftonsklanningar

Hejsan! Nu har vi allt varit ute pa aventyr och detta i sig, borjade i fredags da vi tog tag och buss ut pa landet och fick se en helt annan (och kanske den riktiga) sida av australien. Riktigt "doktorn kan komma"-landskap, mycket njutbart! Till slut kom vi fram till var destination Halls gap. En spektakular bergskedja dar vi bodde valdigt lyxigt och vandrade pa dagarna. Adam introducerade oss ocksa till "tim tams" som ar ett par riktigt goa kakor! Vi var aven pa vinprovning pa nagra lokala "viinjaaas" wineyards=vingardar.

Det var en valdigt fin avstickare vi gjorde och pa vagen hem sa stannade vi till i guldgravarstaden Ballarat. Vi tog in pa hotell och sedan drog vi ut pa en svang runt stadens park, overallt sag vi finkladda manniskor, kvinnor i aftonklanningar och stora hattar och alla man gick i kostym, vad star pa tankte vi, det var ju trots allt sondag?

Efter att vi pratat med ett par australiensare sa fick vi reda pa att det varit det arliga "Magnificant Ballarat Races" just denna helgen. Och gissa sport?  Trav var det. Det var alltsa avslutningskvallen denna kvall sa alla var ute och firade, sa vi hangde pa, dansade hela natten lang och kande verkligen att Ballarat levererade over forvantan!

Sa slutligen, med Alex Schulman som sommarpratare i lurarna atervande vi ater till Melbourne for tva dagar, forhoppningsvis ett dopp i havet!

Ballarats uteliv - 5/7 Tim tams

Kommentarer
Postat av: Doris matte

Låter helt fantastiskt och vilka härliga bilder.Synd ni inte hade fracken/långklänningen nerpackad.(Elle , du får lära Hugge att sköta din kamera)

2011-11-21 @ 10:09:27
Postat av: Kerstin

Ballarat. Tog ni någon träningstur i skogen? Jag tror att någon av kartorna är från Ballarat.

2011-11-21 @ 21:37:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0