Jordnotssmor, Sand och Rotter

Hejsan! Tjena och halla! Nu var vi tillbaka med ett inlogg har pa bloggen. Mycket har hant sen sist och ni ska saklart fa en exklusiv summering av detta! Dock sa enades jag, pappa och karin att vi ska inte beratta for mycket, for vad har vi da att beratta om nar vi kommer hem? Men sjalvklart ska ni ju fa lite veta vad vi fordriver dagarna med har nere.

Stoppet efter Brisbane var bara en timme ivag och heter Mooloolaba, coolt namn va? Vi gillade bade namnet och stallet, grovt! Har var det gratis frukost, surfbrador, kajaker, paddleboards och nice folk! Sa det surfades mycket och vi hade en pannkaksvecka. Eftersom jag (Hugo) numera ar professionell pannkaksgorare sa var detta en oovervinnelig hit! I Mooloolaba gjorde vi ocksa en dagstur ut till regnskogen och ett par fina vattenfall dar vi badade i var egen njutning tillsammans med vattnet forstas.


I Mooloolaba fick vi ocksa testa pa Goonpong. Nu ar ni manga som sitter i ovisshet om vad detta ar, Sa vi far nog helt enkelt borja med vad Goon ar, for det en otroligt stor stomme i backpackerkulturen har nere i australien, och alla som backpackat har nere instammer nog i detta. En bild sager mer an tusen ord och detta stammer sa har ar en bild pa en lada goon, vilket ar billigt vin helt enkelt.. 4 liter for runt 80 kr, otroligt prisvart!



Anyway, efter fyra fina morgonar var det dags att dra vidare till nasta stalle. NOOSA

Australiens triathlonmecka Noosa dar nationalparker mots av hav och strander, bara den beskrivningen sager val en del? Har i Noosa traffade vi annu mer gott folk som forgyllde var vistelse, norrlanningar, gotlanningar, skaningar och vara numera valkanda goteborgskor. Den 14 var det alla hjartans dag och detta firades med en megastor Chokladbollstarta. 5 tjejer och 1 kille och anda blir jag den som formar hjartat, vad tycks?


Finns forovrigt en foga episk asicsmodell som kallas Noosa, den slapps har i noosa i november varje ar da de ha sin arliga Noosa triahs, vilket ar ett mycket omtalat triathlonlopp.

Sjalvklart var vi upp for att testa lite fysisk terranglopning har i Noosa, vilket inte slutade pa tankta vis. 08;45 drog vi ut pa var morgonjogg och 15.54 var vi tillbaka pa hostelet igen. Vad hande? Sprang vi langt, sakta eller rent av gick? njaae, iinget av det faktiskt, mitt ute i australiens tropiska bush sa snubblade Ellinor pa en trarot och blev liggandes pa marken hojtandes "Hugo, kommer jag att forbloda nu?" Oturligt nog hade nagot vasst skurit upp ett ganska rejalt sar i benet och efter att sexigt ha dragit av mig trojan och knutit runt benet hennes, var jag pavag mot nagon form av raddning. Sagt som gjort och efter nagra timmar senare stapplar Elle ut ur sjukhuset, 6 stygn i benet och 10 dagars badforbud.

Efter att vi aterhamtat oss fran denna incident sa drog vi vidare till Rainbow Beach. Rainbow Beach har tyvarr fatt en stampel som sager "stallet man aker over till fraser fran" men vi tycker det ar ett mycket essentiellt stopp pa var resa, en underbar strand, den finaste vi sett hitintills faktiskt!



Men huvudmalet med Rainbow var anda resan till Fraser fraser fraser, baby! Detta ar da varldens storsta sando, och det man gor har ar att kora runt med fyrhjulsdrivna bilar i sanden och kolla pa otroligt fina omgivningar. Utflykten var en 3 dagars tur med taltning och hela koret! Helt enkelt en otrolig naturupplevelse som latt kommer att hitta kvar i minnet lange!







Kommentarer
Postat av: Amanda Bengtsson

Låter som att ni har det toppen där på andra sidan jordklotet :D Tråkigt där med Elles ben :( Men hoppas att det läker fort så att ni kan ut och bada och surfa igen :D Ha det gött :D

/Amanda B

2012-02-26 @ 23:35:02
Postat av: Anna

Äventyret fortsätter...hoppas "skånken"läker bra Elle,för du behöver dem båda:)Ska hälsa från Kjell&Cilla!

2012-02-27 @ 07:40:45
Postat av: Kerstin

Lyllosar! Jag hörde att ni är ute och seglar. När blir det min tur?

2012-03-01 @ 19:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0